Λυκούδης: «ΝΑΙ» και στις τρεις ψηφοφορίες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σύσκεψη των Μεταρρυθμιστών

​Θετικός να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες, εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, σε πανελλαδική σύσκεψη της Κίνησης των Μεταρρυθμιστών την Κυριακή, επισημαίνοντας τους κινδύνους για τη χώρα α��ό τυχόν αδυναμία εκλογής Προέδρου.

Σύμφωνα με την τελική απόφαση της σύσκεψης, οι Μεταρρυθμιστές ζητούν: την εκλογή Προέδρου, τον προσδιορισμό ημερομηνίας εκλογών το 2015, την κατάργηση ή περιορισμό του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα, καθώς και το «σπάσιμο» των μεγάλων περιφερειών και την έναρξη και ολοκλήρωση της πρώ��ης φάσης της συνταγματικής αναθεώρησης.

Εν τω μεταξύ, την προηγούμενη Παρασκεύη, ο κ.Λυκούδης απαντώντας στους επικριτές του που τον κατηγόρησαν ότι «λειτουργεί σαν λαγός για άλλου είδους πολιτικές σκοπιμότητες», τόνισε ότι «μοναδική πολιτική μας στόχευση παραμένει η ανάγκη για μια ευρεία εθνική συναίνεση και συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων του τόπου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top