Βούλτεψη: Αν πάμε σε εκλογές θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός–Έξαλλος ο Βούτσης

Δήλωση ΒΟΜΒΑ μια ανάσα πριν την πρώτη ψηφοφορία για τον ΠτΔ

Βούλτεψη: Αν πάμε σε εκλογές θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός–Έξαλλος ο Βούτσης

​Με πιστωτικό γεγονός απειλείται η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης σε περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές. Αυτό υποστήριξε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη ,μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε η κ.Βούλτεψη επικαλούμενη την έκθεση του οίκου Moody's για την ελληνική οικονομία.

«Εάν κινδυνεύσει η θέση της χώρας στην ευρωπαϊκή ένωση, αυτό αποτελεί Casus belli, αιτία πολέμου. Αυτά όλα που ακούγονται οδηγούν σε διακινδύνευση της χώρας όσον αφορά την θέση της στην Ευρωπαϊκή Ένωση» συνέχισε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα περί νταουλιών.

Βούτσης: Πολιτική αλητεία αυτά που λέει η Βούλτεψη

Οι δηλώσεις της κ.Βούλτεψη προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Βούτση, ο οποίος από την πλευρά του έκανε λόγο για «πολιτική αλητεία».

«Να παρέμβει ο κ.Δήμας που στο όνομά του γίνεται αυτή η άθλια τρομοκρατία. Αν ο κ. Δήμας μέχρι το μεσημέρι δεν έχει παρέμβει, που στο όνομά του γίνεται αυτή η αλητεία η πολιτική, θα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Ενώ είναι ένας κύριος», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top