Σταύρος Δήμας: «Θα εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με πάνω από 180 ψήφους»

Εμφανίζεται αισιόδοξος και τονίζει ότι «όλα θα παιχτούν» το τελευταίο πενθήμερο πριν την τελική ψηφοφορία

Σταύρος Δήμας: «Θα εκλεγώ Πρόεδρος της Δημοκρατίας με πάνω από 180 ψήφους»

​Αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας εμφανίζεται ο Σταύρος Δήμας.

«Πιστεύω ότι θα κερδίσω και θα εκλεγώ Πρόεδρος με πάνω από 180 ψήφους» φέρεται να είπε σε βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του εδώ και μήνες, και τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πιστεύει πως το κρισιμότερο πενθήμερο είναι αυτό πριν από την τελική ψηφοφορία. Γι΄αυτό και είναι αποφασισμένος να μην παραιτηθεί και να διεκδικήσει την ψήφο των βουλευτών, ανεξάρτητα από τις ψήφους που θα πάρει στις δυο πρώτες ψηφοφορίες.

«Τότε θα παιχτούν όλα. Το μεγάλο ζητούμενο είναι η πολιτική σταθερότητα. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα πλαίσιο ομαλότητας που θα εγγυηθεί και τη συνταγματικά αναθεώρηση», είπε ο Σταύρος Δήμας.

Στενός φίλος του πάντως, τονίζει πως ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας «παίρνει αποφάσεις έπειτα από πολλή σκέψη και δεν υπαναχωρεί. Θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους. Το έχει δείξει σε όλη την πολιτική διαδρομή του. Δεν έκανε πίσω ούτε όταν είχε μεγάλες κόντρες με τ��ς εταιρίες μεταλλαγμένων προϊόντων και με τις ισχυρές γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top