ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: Γίνε και ΕΣΥ βουλευτής, ΜΠΟΡΕΙΣ (ΕΔΩ θα βρεις ότι χρειάζεσαι)

Οι ΑΝΕΛ άνοιξαν τα κομπιούτερ τους και σας περιμένουν μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου

​Είστε άνεργος; Από παιδί ονειρευόσασταν μια καριέρα στην πολιτική; Πιστεύετε ότι μπορείτε να βγάλετε την Ελλάδα από την κρίση; Βαρεθήκατε τον καναπέ και ψάχνετε μια θεσούλα στα έδρανα της Βουλής;

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν τις απαντήσεις που ψάχνετε

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου, βλέποντας τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν, ανοίγει την αγκαλιά του και τα.... mail του και σας περιμένει να γίνετε υποψήφιοι του κόμματος και ποιος ξέρει μια μέρα και βουλευτές!

Όσοι από εσάς έχετε το μικρόβιο της πολιτικής δεν έχετε παρά να υποβάλλετε την σχετική αίτηση μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Κίνημα Ανεξάρτητων Ελλήνων, Επιτροπή Έγκρισης Υποψηφίων, Χαροκόπου 2, 17671 Καλλιθέα, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr.

Όπως αναφέρεται επακριβώς στον κανονισμό λειτουργίας της επιτροπής έγκρισης υποψηφίων, «οι υποψήφιοι δέον να έχουν κοινωνική και επαγγελματική πορεία και δράση τους στον χώρο τους. Επιπρόσθετα θα λαμβάνονται υπόψη κριτήρια και προσόντα σχετιζόμενα με την συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρη��η όπως: Εντοπιότητα, Επάγγελμα, Πτυχία, Ξένες Γλώσσες. Αναγκαία προϋπόθεση για την ένταξή τους στην τελική λίστα υποψηφίων του κινήματος για τις βουλευτικές είναι να έχουν αποστείλει όλα τα έγγραφα πιστοποίησης τυπικών προϋποθέσεων».

Δείτε ΕΔΩ

ΑΙΤΗΣΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ_ΓΙΑ_ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ[1].pdfΑΙΤΗΣΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ_ΓΙΑ_ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ_ΕΚΛΟΓΕΣ[1].pdf

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ_ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ_ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ_ΕΓΚΡΙΣΗΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ[1].pdfΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ_ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ_ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ_ΕΓΚΡΙΣΗΣ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ[1].pdf

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top