Έτοιμος να ακολουθήσει τον Γ. Παπανδρέου, ο Φ. Σαχινίδης;

Το περίεργο υπονοούμενο σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ

Έτοιμος να ακολουθήσει τον Γ. Παπανδρέου, ο Φ. Σαχινίδης;

​Δεν πρόλαβε να σκάσει η βόμβα με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο κόμμα αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όλοι τώρα έχουν στρέψει το βλέμμα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν κοντά στον πρώην πρωθυπουργό.

Ένας από αυτούς και ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος παραβρέθηκε σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την προοδευτική διακυβέρνηση και στην ομιλία του άφησε να εννοηθεί ότι είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον Γιώργο Παπανδρέου στο νέο του εγχείρημα.

«Είμαστε πολλοί που είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε κάθε προσωπικό συμφέρον για το γενικότερο καλό. Όχι γιατί μας το επιβάλλει κανένας. Όχι γιατί μας το ζητάει η οποιαδήποτε Τρόικα. Αλλά γιατί, εκεί μας οδηγούν τα πιστεύω μας και οι αρχές μας», είπε ο κ. Σαχινίδης και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται.

Μάλιστα ο πρώην υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης για να φτιαχτεί η Ελλάδα από την αρχή, τονίζοντας ότι θα πρέπει να συνεργαστούν οι δυνάμεις της Σοσιαλδημοκρατίας, του πολιτικού φιλελευθερισμού, της πολιτικής οικολογίας και της μεταρρυθμιστικής αριστεράς.

«Η επόμενη ημέρα μετά το πρόγραμμα δεν θα είναι εύκολη. Ούτε θα βγούμε οριστικά από την κρίση με διαγγέλματα, ατάκες και λογύδρια και μεταρρυθμιστικά ευχολόγια. Θέλει συνεννόηση και πράξεις», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top