Δ. Βίτσας: «Δεν θα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα του διμήνου»

«Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας»

Δ. Βίτσας: «Δεν θα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα του διμήνου»

​Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα της δίμηνης παράτασης που συμφωνήθηκε με τους δανειστές μας, ξεκαθάρισε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν θα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα του διμήνου που συμφωνήθηκε με τους δανειστές, εδώ δεν αναγνωρίζουμε τη συμφωνία, οπότε τι θα πουν; Έχετε 15 μέρες να την αναγνωρίσετε;», αναρωτήθηκε ο κ. Βίτσας.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι με το που εκλεγεί κυβέρνηση θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, με το οποίο θα επανεκκινηθεί η οικονομία που όπως είπε βρίσκεται σε καταστολή.

Ο κ. Βίτσας αναφέρθηκε επίσης και στις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ότι η Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει να βασίζεται στην αλληλεγγύη της Ευρώπης και της Γερμανίας, αλλά θα πρέπει να μείνει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κάνει πως ξεχνάει την παράμετρο της νωπής εντολής του ελληνικού λαού, που θα φέρει άλλες σκέψεις στην ΕΕ και στον κ. Σόιμπλε ελπίζω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top