Αθανασίου: υποκρισία χωρίς όρια του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα Ρωμανού

Κατηγόρησε την Κουμουνδούρου και για καιροσκοπισμό

Αθανασίου: υποκρισία χωρίς όρια του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα Ρωμανού

Για υποκρισία χωρίς όρια και καιροσκοπισμό στο ζήτημα του Νίκου Ρωμανού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, με αφορμή την υπερψήφιση της τροπολογίας της κυβέρνησης για τη φοίτηση των κρατούμενων φοιτητών και σπουδαστών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

«Είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω στον ΣΥΡΙΖΑ ότι η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός του δεν έχει όρια. Κι΄ αυτό διότι η διέξοδος που δόθηκε με την τροπολογία μας, στο πρόβλημα της φοίτησης των κρατουμένων, στηρίζεται στο νομοθέτημα για την ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκια) των κρατουμένων, νομοθέτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης πρόσθεσε: «Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι χθες βράδυ δεν είχε πρόταση για λύση στο ζήτημα των κρατουμένων φοιτητών και για τριάντα ημέρες επιδίδετο σε ανούσιες ασκήσεις εντυπωσιασμού, με μόνο μέλημά του την πρόκληση αναστάτωσης και αναταραχής, σταθερό, εξάλλου, γνώρισμά του. Αυτό και αν δεν είναι αναλγησία».

Πάντως ο κ. Αθανασίου πρόσθεσε ότι παρότι «με πολλά κόμματα του Κοινοβουλίου μάς χωρίζει χάσμα ιδεολογικό σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτικό» σήμερα, η Βουλή, με την ομόφωνη αποδοχή και υπερψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για το ζήτημα της φοίτησης των κρατουμένων, «απέδειξε πως, όταν επικρατεί σύνεση, μπορεί να ομονοεί».

Μάλιστα ευχήθηκε «αυτό να το κάνει και για σπουδαιότερα ζητήματα για τη λειτουργία του πολιτεύματος, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος και η εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top