Χατζηδάκης: Η τρόικα ζητούσε πρόσθετα μέτρα λόγω του ενδεχόμενου πρόωρων εκλογών

«Όλοι οι βουλευτές ενώπιον των ευθυνών μας με την προεδρική εκλογή»

Χατζηδάκης: Η τρόικα ζητούσε πρόσθετα μέτρα λόγω του ενδεχόμενου πρόωρων εκλογών
«Η κυβέρνηση έφερε νωρίτερα την εκλογή γιατί η διαπραγμάτευση έγινε σκληρότερη λόγω και του πολιτικού σκηνικού και το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών και η τρόικα ζητούσε πρόσθετα μέτρα στον προϋπολογισμό» τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην εκπομπή «Live U» του STAR.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι βάσει αυτών των δεδομένων η κυβέρνηση «αποφάσισε να ξεκαθαρίσει ο πολιτικός ορίζοντας» και πρόσθεσε ότι όλοι οι βουλευτές «θα έρθουμε ενώπιον των ευθυνών μας» όσον αφορά την προεδρική εκλογή.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Δήμας είναι εξαιρετικός υποψήφιος, ο κ. Τσίπρας έχει πει παλαιότερα ότι τον εκτιμά» δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι το δίλημμα έχει ως εξής: «Από τη μία είναι ο δρόμος της εθνικής ευθύνης και από την άλλη το να ζητήσουμε το δέντρο με τα λεφτά».

«Από εκεί και πέρα, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος θα κληθούμε οι πολίτες να αποφασίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε το δρόμο της ευθύνης και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών ή πέντε χρόνια μετά το “λεφτά υπάρχουν» θα δοκιμάσουμε το καινούργιο νέο “λεφτά υπάρχoυν” στο τετράγωνο ή τον κύβο» κατέληξε ο πρώην υπουργός. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top