Β. Καπερνάρος για εκλογή ΠτΔ: «Δεν θεωρούμαι δεδομένος»

Τι είπε για τον νέο κόμμα «Ρίζες» στο οποίο θα συμμετάσχει

Β. Καπερνάρος για εκλογή ΠτΔ: «Δεν θεωρούμαι δεδομένος»

​Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τη συνεργασία του με το κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου «Ρίζες», μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Β. Καπερνάρος, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm.

«Είναι σαν να λέω σε σας αν θα ψηφίσετε πρόεδρο ή όχι, χωρίς να γνωρίζετε ποιος θα είναι. Δεν θεωρούμαι δεδομένος. Εγώ σαν ανεξάρτητος βουλευτής, θα μεταφέρω τις απόψεις των φίλων και των υποστηρικτών μου που με ψήφισαν. Είμαι εντολοδόχος και υπηρέτης του λαού», είπε ο κ. Καπερνάρος για τις προθέσεις του να ψηφίσει ή όχι για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος μάλιστα στο νέο κόμμα «Ρίζες» που θα σχηματίσει ο πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Τ. Μπαλτάκος, ο κ. Καπερνάρος είπε:

«Προχωρούμε σταθερά, συνετά και πάρα πολύ προσεκτικά, λαμβάνοντας τα σημεία των καιρών. Είναι μέσα στις σκέψεις μας να κατέβουμε στις επόμενες εκλογές», συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα αποτελεί «τσόντα» της Νέας Δημοκρατίας:

«Αυτό έχει να κάνει με τη μέχρι τώρα σύνδεση του κ. Μπαλτάκου με τη Νέα Δημοκρατία και με την προσωπική σχέση που είχε με τον κ. Σαμαρά. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό που σχεδιάζουμε. Μοιραζόμαστε τις θέσεις, οι οποίες είναι κοινές. Έχουμε κατά νου την ένωση της δημοκρατικής αστικής πατριωτικής παράταξης».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μίλησε τέλος και για τη Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με το συγκεκριμένο κόμμα.

«Όχι δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ πολιτικά με την Χρυσή Αυγή διότι πιστεύουν σε πράγματα αντίθετα από αυτά που πιστεύω εγώ. Εγώ πιστεύω ότι ο Χίτλερ υπήρξε δολοφόνος του πλανήτη, ένας παλαβός που τότε αιματοκύλισαν την Ευρώπη», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top