«Τελεία» στο πολιτικό κατεστημένο θα βάλει ο Α. Γκλέτσος

Παρουσίασε το κόμμα του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας

«Τελεία» στο πολιτικό κατεστημένο θα βάλει ο Α. Γκλέτσος

​Μπορεί η έδρα του κόμματός του, της «Τελείας» να είναι στην Στυλίδα, όμως ο Απόστολος Γκλέτσος αποφάσισε να παρουσιάσει τις βασικές αρχές του κόμματός του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή.

Αρκετός κόσμος περίμενε τον δήμαρχο Στυλίδας στην είσοδο του ξενοδοχείου για να τον υποδεχθεί, ενώ μαζί του ήταν η μητέρα του, και η κόρη του μαζί με την μητέρα της.

gkletsos1.jpg

«Ήρθα σήμερα εδώ για να κάνω διάλογο μαζί σας, για να συζητήσουμε και να μας φύγει ο θυμός που έχουμε μέσα μας. Ευχαριστώ το Θεό για ό,τι γίνεται σήμερα εδώ» δήλωσε ο Α. Γκλέτσος στην έναρξη της ομιλίας του.

Ο κ. Γκλέτσος, ανακοίνωσε επίσης την συνεργασία της «Τελείας» με το νέο κόμμα του οικονομολόγου και νομικού Σταύρου Καρβούνη, «Ελλάδα μαζί», τονίζοντας ότι μαζί θα βάλουν τελεία σε όσα μας έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση.

«Είμαστε δύο πολιτικές πρωτοβουλίες, με πολλά κοινά να μας ενώνουν και θέλουμε να βάλουμε τελεία σε όσα μας έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ξέρω πως δεν θα γίνω πρωθυπουργός, όμως θέλουμε να έχουμε λόγο ώστε να μπορούμε να αντιδρούμε», τόνισε.

gkletsos2.jpg

Όπως είπε, οραματίζεται ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα, δέκα υπουργών από μια πολυσυλλεκτική κυβέρνηση, ενώ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Ο Α. Γκλέτσος, τάχθηκε στο πλευρό του Νίκου Ρωμανού, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να σπουδάσει, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «ανίκανο να κυβερνήσει τη χώρα, καθώς είναι πολιτικό παιδί του Αλέκου Αλαβάνου, που δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι έχει δουλέψει».

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλο, για τον οποίο όπως είπε εκκρεμούν εις βάρος του πολλά οικονομικά σκάνδαλα, με αποτέλεσμα αν πάει να διαπραγματευτεί οι εταίροι μας να του πουν: «Βαγγελάκη ρούφα το αυγό σου».

gkletsos3.jpg

Οι υποψήφιοι της «Τελείας»

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε επίσης δύο νέα ονόματα που θα προστεθούν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του. Πρόκειται για την τοπογράφο – μηχανικό, Αθανασία Ζοβοΐλη και τον Θοδωρή Ασπιώτη.
Επίσης είχαν ανακοινωθεί τα ονόματα του Βάιου Γκανή, ο οποίος είναι γνωστός για τους αγώνες του με τους αγρότες στη Φθιώτιδα το 2010, αλλά και του στενού φίλου του Α. Γκλέτσου, Ν. Φρονιμόπουλου, ο οποίος έχει εργαστεί ως μάνατζερ καλλιτεχνών. Στο ψηφοδέλτιο της «Τελείας» θα συμμετέχει επίσης και ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά και ο αναισθησιολόγος, Α. Κούκος.

gkletsos4.jpg

Τη Δευτέρα μάλιστα, ο Α. Γκλέτσος θα βρεθεί στα Ανώγεια της Κρήτης, όπου θα κάνει και την επίσημη ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top