Kουβέλης: Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα

"Η διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν θα κλείσει"

Kουβέλης: Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα

​«Είμαι πρόθυμος να συναντηθώ τόσο με τον κ. Τσίπρα όσο και με τους επικεφαλής όλων των συλλογικοτήτων με τις οποίες βρισκόμαστε σε συζητήσεις, όπως είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι και σχήματα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού» δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε ερώτηση περί συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τις προγραμματικές συζητήσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση πραγματοποιεί εκ μέρους του κόμματός μας η αντιπροσωπεία που ορίσαμε» προσθέτει.

Απαντώντας στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος που προκρίνουν εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και αργότερα εκλογές, ο κ. Κουβέλης σημειώνει: «η ΔΗΜΑΡ εμμένει στην απόφαση του συνεδρίου της να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί από την κυβέρνηση. Όταν οι ασκούμενες πολιτικές διευρύνουν τα κοινωνικά ρήγματα και εντείνουν τις πολώσεις, πώς να υπάρξει συνεννόηση;».

Εκτιμά, πάντως, ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν θα κλείσει γιατί «η κυβέρνηση δύσκολα θα φέρει στη Βουλή συμφωνία για παράταση του Μνημονίου με εκλογική προοπτική προ των πυλών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top