Έξαλλη η Βούλτεψη με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ για Ρωμανό

«Είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες»

Έξαλλη η Βούλτεψη με την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ για Ρωμανό
Για «απαράδεκτες και καταδικαστέες δηλώσεις» έκανε λόγο η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΕΛΜΕ.

Με αφορμή ανακοίνωση της 5ης ΕΛΜΕ για τον Νίκο Ρωμανό αλλά και την αυριανή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει λόγο για ανακοίνωση «που καλεί σε εξέγερση αμφισβητεί το πολίτευμα, καθυβρίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζει τους Νόμους ως τυραννία και παροτρύνει σε εγκληματικές ενέργειες, πρέπει να αποδοκιμαστεί από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τα κόμματα και πρωτίστως από τον ΣΥΡΙΖΑ!».

Η κα Βούλτεψη χαρακτηρίζει «απαράδεκτες και καταδικαστέες» τις ανακοινώσεις της 5ης αλλά και άλλων ΕΛΜΕ που -όπως τονίζει- «ζητούν την κατάργηση του κράτους δικαίου», ενώ προσθέτει ότι είναι αδιανόητο «άνθρωποι που θέλουν να αποκαλούνται εκπαιδευτικοί να χρησιμοποιούν τη γλώσσα του μίσους, να επιβραβεύουν εγκλήματα, να ξεσηκώνουν τη νεολαία, να υπερασπίζονται την τρομοκρατία και να αμφισβητούν τους νόμους».

«Οι τύποι αυτοί πληρώνονται από τις θυσίες και τους φόρους των Ελλήνων πολιτών για να διαπλάθουν συνειδήσεις και να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας. Περιμένουμε άμεσα την καθολική αντίδραση του πολιτικού κόσμου» κατέληξε η κα Βούλτεψη. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top