Α. Ντινόπουλος: «Στην ώρα της η προεδρική εκλογή»

«Δεν θα παίξουμε στα ζάρια τις θυσίες του ελληνικού λαού»

Α. Ντινόπουλος: «Στην ώρα της η προεδρική εκλογή»

​Την πεποίθη��ή του ότι δεν υπάρχει λόγος να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Είναι σοβαρές οι μέρες που περνάμε και δύσκολες. Γίνεται μια διαπραγμάτευση πάρα πολύ δύσκολη που βρίσκεται σε μια εξαιρετικά λεπτή φάση, άρα χρειάζεται από όλους μία αυτοσυγκράτηση για να μπορέσουμε να δούμε πώς σ’ αυτήν την τελική φάση θα μπορέσει να υπάρξει ένα οριστικό τέλος στην εποχή του Μνημονίου, να μπούμε σε μια άλλη σχέση με τους θεσμικούς μας εταίρους και να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλει η ελληνική κοινωνία, σταθερότητα και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του», είπε ο κ. Ντινόπουλος.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την προεδρική εκλογή μπορούν να βρεθούν και επεσήμανε ότι η προεδρική εκλογή πρέπει να γίνει στην ώρα της.

«Ασφαλώς και λέω στην ώρα της η προεδρική εκλογή. Ομαλές πολιτικές εξελίξεις και εντός των συνταγματικών προθεσμιών», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Δεν δίστασε μάλιστα να εξαπολύσει σφοδρή κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Ο ελληνικός λαός έχει κάνει πάρα πολλές θυσίες και δεν θα τις παίξει μια ζαριά, όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να παίξει τη χώρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top