Βλάχος στην Βουλή: Να πει "ΟΧΙ" στην τρόικα η κυβέρνηση

"Προκαταβολικά μέτρα δεν περνάνε και ας το πάρουν απόφαση"

Βλάχος στην Βουλή: Να πει "ΟΧΙ" στην τρόικα η κυβέρνηση

​Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος κάλεσε την κυβέρνηση να μη δεχθεί τις πιέσεις της τρόικας για παράλογες απαιτήσεις, κατά την διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, στην Βουλή.

«Ψηφίζω τον προϋπολογισμό και ζητώ από την κυβέρνηση, να επιμείνει στην άρνησή της να δεχθεί τις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας. Γιατί όπως μπήκαν στη χώρα μας με ημερομηνία λήξης, έτσι τώρα πρέπει να τους ανοίξουμε την πόρτα να φύγουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Βλάχος.

Ο γαλάζιος βουλευτής κατηγόρησε τους εκπροσώπους των δανειστών για λανθασ��ένες εκτιμήσεις και προειδοποίησε ότι προκαταβολικά μέτρα δεν θα περάσουν από τη Βουλή.

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει ότι η πολιτική των δανειστών, τους καθιστά από δανειστές, τυράννους του λαού μιας ευρωπαϊκής χώρας. Να εξηγήσουμε ότι ο λαός αρνείται να γίνει μια φορά ακόμη πειραματόζωο. Σήμερα λοιπόν είναι επιβεβλημένο να πούμε όχι στις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας. Οι λανθασμένες εκτιμήσεις τους, τους στερούν το δικαίωμα να επιμένουν και να ζητούν προκαταβολικά μέτρα περικοπών. Προκαταβολικά μέτρα δεν περνάνε και ας το πάρουν απόφαση» είπε ο κ.Βλάχος, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες και στον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση του. Ο βουλευτής της ΝΔ κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να μη γίνει αφορμή νέων δεινών για τη χώρα και να αναλογιστεί πως οι εκλογές ενέχουν τον κίνδυνο διακοπής της χρηματοδότησης της Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top