Συνάντηση ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ με μενού... την προοδευτική διακυβέρνηση

Βίτσας-Θεοχαρόπουλος: Έγινε πολύ ουσιαστικός διάλογος

Συνάντηση ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ με μενού... την προοδευτική διακυβέρνηση
Συνάντηση στη Βουλή είχαν αντιπροσωπείες της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ, στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος (Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ) και Δημήτρης Αναγνωστάκης (γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΔΗΜΑΡ) ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Βίτσας (Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ) Γιάννης Μπαλάφας, (Βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας) και Αλέξης Μητρόπουλος (Βουλευτής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας).
ασδας.jpg
«Η κυβέρνηση, με την πολιτική της, καθίσταται επικίνδυνη και παραγωγός πολιτικής αστάθειας και, αν θέλετε, και αδυναμίας του ελληνικού λαού να επιβάλλει τα κυριαρχικά του δικαιώματα» σημείωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Βίτσας.

Αναπτύσσοντας τις θέσεις που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην συνάντηση, υπογράμμισε ότι, έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση που συμπεριέλαβε την παρούσα συγκυρία αλλά και τις ανάγκες του άμεσου μέλλοντος.
dimar1.jpg
Από πλευράς ΔΗΜΑΡ, ο κ.Θεοχαρόπουλος δήλωσε: «Σήμερα έγινε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος στη βάση συγκεκριμένης προγραμματικής ατζέντας. Συμφωνήσαμε σε αρκετά προγραμματικά σημεία με στόχο την προοδευτική διακυβέρνηση. Η αλλαγή πολιτικών είναι αναγκαία συνθήκη για την υπέρβαση της κρίσης».

Ο ίδιος σημείωσε ότι η χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή, ενώ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα συμβάλλει «στην παράταση αδιέξοδων πολιτικών, όπως αυτές ακολουθούνται από την παρούσα κυβέρνηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top