Στη… φυλακή θέλει να δει Σαμαρά και Βενιζέλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγούλης!

Ανάρτηση στο facebook που προκαλεί αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκαλεί για μία ακόμη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, ο οποίος στο παρελθόν είχε ευχηθεί να μην έχουν την τύχη του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λιβύη, ο οποίος λιντσαρίσθηκε από μαινόμενους διαδηλωτές, τα μέλη της κυβέρνησης.

Αυτή τη φορά τις αντιδράσεις τις προκαλεί μία ανάρτηση στο facebook, στην προσωπική του σελίδα, όπου με αφορμή τις δικαστικές περιπέτειες του πρώην πρωθυπουργού της Πορτογαλίας Σόκρατες, έγραψε:

«Άνοιξε η πόρτα της φυλακής για τον πρώην Πορτογάλο πρωθυπουργό του μνημονίου. Ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές του μνημονίου θα ακολουθήσουν για να κλείσει ο τελευταίος την πόρτα;

O πρώην Πορτογάλος πρωθυπουργός του μνημονίου, Ζοζέ Σώκρατες, που οδήγησε την Πορτογαλία στη φτωχοποίηση, ζήτησε την αποφυλάκισή του, η οποία απορρίφθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο. Παρόλο που κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και φορολογική απάτη, όχι μόνο δεν έχει λογοδοτήσει, αλλά τολμά να παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα «κρατούμενο έναντι των αρχών», του οποίου η ελευθερία προσβάλλεται.

Τη στιγμή που διεξάγονται έρευνες για μίζες, διαφθορά και πολυτελή ζωή, ο ίδιος άνοιξε την πόρτα της φυλακής».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην ανάρτησή του, επαναλαμβάνοντας:

«Μένει να δούμε ποιοι Έλληνες πρωταγωνιστές των μνημονίων που οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση, θα ακολουθήσουν, κλείνοντας ο τελευταίος την πόρτα».

Για να μην υπάρχει πάντως καμία αμφιβολία σχετικά με το εννοεί, ο κ. Παναγούλης δημοσιεύει στην ανάρτησή του, μαζί με τη φωτογραφία του Ζ. Σόκρατες, την φωτογραφία του πρωθυπουργού της χώρας μας Α. Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ε. Βενιζέλου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top