Ξανά στον εισαγγελέα ο Καμμένος για τις καταγγελίες εξαγοράς βουλευτών

"Να βγουν στο φως όλα τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ"

Ξανά στον εισαγγελέα ο Καμμένος για τις καταγγελίες εξαγοράς βουλευτών

​Για δεύτερη φορά κατέθεσε σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών Π.Παναγιωτόπουλο ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σχετικά με τις καταγγελίες περί προσπάθειας εξαγοράς βουλευτών, ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη, να ολοκληρώσει την έρευνα και να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, όχι όπως την τελευταία φορά που έκλεισε άρον άρον τη δικογραφία», είπε ο κ.Καμμένος εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου δίνοντας την δέσμευση πως οι ΑΝΕΛ «θα φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους, μέχρι να πέσει η Χούντα των δανειστών».

«Ζητώ να έρθουν όλα τα στοιχεία από το ΣΔΟΕ, για να φανεί τι έχει διακινηθεί.Σας θυμίζω ότι και στην υπόθεση Κοσκωτά τις βαλίτσες δεν τις κουβαλούσαν οι λόρδοι. Εγώ κατέθεσα και για τον κ. Σούκουρα» κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγα 24ωρα μετά τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σ.Ξουλίδου πως γαλάζιο στέλεχος της πρόσφερε 3 εκ.ευρώ για να φύγει από τους ΑΝΕΛ, εμπλέκοντας και τον βουλευτή Π.Μελά ότι χρηματίστηκε για την εκλογή του ΠτΔ, ο τελευταίος αποχώρησε από τo κόμμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top