Δείτε πόσα πληρώνουμε για να μην έχει το υπουργείο Εξωτερικών κουτσουλιές!

Άλλοι κάνουν κρα για πουλιά και αυτοί τα διώχνουν με gel και ένα σκασμό λεφτά

Πολλά… πουλιά έχουν μαζευτεί στο υπουργείο Εξωτερικών! Και μπορεί όταν κελαηδάνε να είναι χάρμα οφθαλμού, αλλά όταν είναι στα… κάτω τους, οι κουτσουλιές πάνε σύννεφο, λερώνοντας εργαζόμενους, περαστικούς, υπουργούς και υψηλούς προσκεκλημένους!

Οι…. αδιαθεσίες και οι φυσικές ανάγκες των περιστεριών, των σπουργιτιών, των κορακιών και άλλων πουλιών αγανάκτησαν τους υπαλλήλους του υπουργείου οι οποίοι προχώρησαν σε δραστικά μέτρα με λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων φυσικά!

Την ώρα λοιπόν που άλλοι κάνουν… κρα για να δουν πουλιά, στο υπουργείο Εξωτερικών… τα διώχνουν με των απλών πολιτών τα λεφτά

Πιο συγκεκριμένα, έδωσαν 700 ευρώ για να αγοράσουν - και να "τοποθετήσουν" - gel απώθησης πτηνών για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 701.10 ΕΥΡΩ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εξωτερικών, Ειδικός Φορέας 09-110 K.A.E.1699 , οικονομικού έτους 2014 , για την πληρωμή δαπάνης για τοποθέτηση gel απώθησης πτηνών, στην είσοδο του κτιρίου του ΥΠΕΞ, επί της Ζαλοκώστα 3»

Το συγκεκριμένο gel απωθεί όλα τα πτηνά λόγω της ψευδαίσθησης ύπαρξης φωτιάς.

Εντύπωση προκαλεί πάντως πως κανένας από τους αρμόδιους δεν σκέφτηκε οικονομικότερες λύσεις για την απώθηση των πουλιών!

Μάλλον κανείς τους δεν κατάγεται από χωριό, όπου τα… αλουμινόχαρτα, τα cd, τα μπεκ, οι πάσσαλοι με σχοινιά και κορδέλες αλλά και τα σκιάχτρα "δίνουν και παίρνουν" στην προσπάθεια των Ελλήνων να προστατεύσουν το βιος τους από τους ιπτάμενους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Δεν είναι μόνο για... λίστες τα cd κύριοι του υπουργείου !!!!

poulia.pdfpoulia.pdf

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top