Σ. Βούλτεψη: «Υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους δανειστές μας»

«Όποιος αναφέρει στοιχεία της διαπραγμάτευσης δημόσια κάνει κακό»

Σ. Βούλτεψη: «Υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους δανειστές μας»

​Ότι η κυβέρνηση βρίσκεται εν μέσω μιας σκληρής διαπραγμάτευσης, επανέλαβε στην εκπομπή Live U του Star, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, ξεκαθαρίζοντας ότι η επικοινωνία με τους δανειστές μας είναι συνεχής.

«Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους εταίρους και δανειστές μας. Η επικοινωνία αυτή γίνεται με ηλεκτρονικά μηνύματα, με τηλεφωνήματα… δεν υπάρχουν πλέον τα ταχυδρομικά περιστέρια. Εγώ στοιχεία της διαπραγμάτευσης δεν πρόκειται να δώσω στον αέρα. Θεωρούμε λάθος να γίνεται η διαπραγμάτευση δημόσια και όποιος το κάνει αυτό, κάνει κακό», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε με νόημα:

«Η πιο πατριωτική και αντιμνημονιακή στάση σήμερα είναι να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποσυνδεθεί πλήρως η προεδρική εκλογή από την πολιτική διαμάχη, να αποκλειστεί κάθε περίπτωση πρόωρων εκλογών και πολιτικής αστάθειας».

Όσον αφορά στην σημερινή επίσκεψη του Ε. Μεϊμαράκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κα Βούλτεψη ξεκαθάρισε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής δεν πρόκειται να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου, επαναλαμβάνοντας ότι το μήνυμα που πρέπει να πάρουν οι εταίροι και οι δανειστές μας είναι αυτό της πολιτικής σταθερότητας.

«Αυτοί που πραγματικά δεν θέλουν να συνεχίσει το Μνημόνιο, είναι αυτοί που θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε και επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπως είπε «τρέφεται από τα Μνημόνια και από την πολιτική αστάθεια».

Απαντώντας τέλος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ε. Τσακαλώτο, ο οποίος από το βήμα της Βουλής χαρακτήρισε κατάντια να εκπροσωπεί εκείνη και ο Α. Γεωργιάδης τον αστικό κόσμο, είπε:

«Δέχομαι να ανταλλάξω την δική μου αστική καταγωγή με τη δική του επαναστατική, αρκεί να ανταλλάξουμε και τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Όσο είμαι στην κατάσταση του μέσου αστού θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την τάξη μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top