«Σέρνουν» στα δικαστήρια τον Πάγκαλο

Γιατί μήνυσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ τον πρώην υπουργό

«Σέρνουν» στα δικαστήρια τον Πάγκαλο

​Η ΠΟΕ-ΟΤΑ μηνύει τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο για συκοφαντική δυσφήμηση των Δημοσίων Υπαλλήλων, κατά συνέπεια και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμης Μπαλασόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Τσούνης κατέθεσαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών την μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού.

Ο κ. Πάγκαλος σε εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Βήμα F.M.», στις 11 Νοεμβρίου 2014, αποκάλεσε κατ’ επανάληψη κοπρίτες και κοπανατζήδες τους Δημοσίους Υπαλλήλους.

Μετά από αυτό η ΠΟΕ-ΟΤΑ θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση. Προτείνει μάλιστα ως μάρτυρες τους πρώην Υπουργούς Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης κ.κ. Κώστα Σκανδαλίδη, Προκόπη Παυλόπουλο και Δημήτρη Ρέππα πρ��κειμένου να καταθέσουν οι ίδιοι αν προΐσταντο «κοπριτών» και «κοπανατζήδων». Προτείνει επίσης ως μάρτυρες τον Βουλευτή κ. Αλέξη Μητρόπουλο, την Περιφερειάρχη Αθηνών κ. Ρένα Δούρου, την Ευρωβουλευτή κ. Σοφία Σακοράφα και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κ. Αντώνιο Κουρούκλη.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλο τις σε βάρος τους επιθέσεις με ψευδείς, συκοφαντικές και αβάσιμες αναφορές οι οποίες πλήττουν την προσωπικότητα και την τιμή τους, τη στιγμή μάλιστα που η πολιτική των μνημονίων τσαλαπατά την αξιοπρέπεια τους και τους οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top