Σηκώνει το γάντι Καμμένου ο Μελάς: Αν θέλουν τα ονόματα, θα τα έχουν!

«Εγώ ως ανεξάρτητος βουλευτής ό,τι είναι καλό για την Ελλάδα θα το ψηφίζω»

Σηκώνει το γάντι Καμμένου ο Μελάς: Αν θέλουν τα ονόματα, θα τα έχουν!
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Παναγιώτη Μελά.

Μετά την επιθετική ανακοίνωση των ΑΝΕΛ κατά του ανεξάρτητου βουλευτή, με την οποία τον καλούν να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των 4 βουλευτών αλλιώς θα κινηθούν νομικά εναντίον του, ο κ. Μελάς πέρασε στην αντεπίθεση.

Μιλώντας στο star.gr, ο κ. Μελάς τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει τα ονόματα: «Άμα θέλουν, τα δίνω. Απλά δεν θέλω να ασχοληθώ, έχω αποστασιοποιηθεί πλέον».

Όπως τονίζει ο ίδιος, η συνομιλία που είχε με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ έγινε προ 15-20 ημερών. Μάλιστα, ο βουλευτής Α’ Πειραιά επιβεβαίωσε ότι ένας εξ αυτών τον παρακαλούσε να πει στον Καμμένο ότι «πρέπει να ψηφίσουμε για Πρόεδρο για να μπορέσω να επιστρέψω στην εκλογική μου Περιφέρεια».

Ο κ. Μελάς τόνισε ότι οι εν λόγω βουλευτές «φοβήθηκαν» μετά την αντίδραση του Πάνου Καμμένου, που ξεκαθάρισε πως καμία ψήφος δε θα δοθεί από βουλευτή των ΑΝΕΛ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Είναι νέοι βουλευτές και δεν έχουν “πολιτικό” θάρρος».

Όσον αφορά τη στάση του από ‘δω και πέρα, ο κ. Μελάς ήταν πολύ σαφής: «Εγώ ό,τι έρχεται και είναι καλό για την Ελλάδα θα το ψηφίζω. Ό,τι είναι κακό, δεν θα το στηρίζω».

Ο ίδιος, ξεκαθαρίζει ότι η σταθερή πολιτική στάση του είναι να μην έχει «καμία σχέση με τα μνημόνια» αλλά υπογράμμισε πως αν πειστεί ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φέρει χειρότερη κατάσταση, τότε θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αν πειστώ ότι η επόμενη κυβέρνηση, που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα φέρει χειρότερη κατάσταση, τότε θα ψηφίσω. Αν μου υποσχεθούν ότι θα είναι καλύτερη η κατάσταση για το λαό, ναι, να μη στηρίξω την εκλογή του Προέδρου. Να μου το υπογράψουν όμως, όχι με λόγια του αέρα όπως στη Θεσσαλονίκη (σ.σ.: αναφέρεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ)».

Ρεπορτάζ: Πέτρος Κατσαβριάς Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top