Να αναβληθεί η έναρξη συζήτησης του Προϋπολογισμού ζήτησε ο Καμμένος

«Η υποχωρητικότητα αλλοιώνει τα δεδομένα του Προϋπολογισμού»

Να αναβληθεί η έναρξη συζήτησης του Προϋπολογισμού, η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα (στις 6 μ.μ.) ζήτησε με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η συνεχής υποχωρητικότητα της κυβέρνησης στις προκλητικές απαιτήσεις της κυβέρνησης αλλοιώνει τα δεδομένα του προϋπολογισμού.

«Μέχρι την αποτύπωση των πραγματικών οικονομικών μεγεθών στον Κρατικό Προϋπολογισμό 2015, για λόγους κοινοβουλευτικής τάξης, οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ζητούμε όπως αναβληθεί η συζήτηση και ψήφιση του Προϋπολογισμού εικονικής πραγματικότητας προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος του Κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας. Τέλος, κάθε σκέψη παράκαμψης του Κοινοβουλίου και επικύρωσης των αποφάσεων - εντολών της Τρόικας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, θα αποτελεί ακόμη μια φορά παραβίαση του Συντάγματος» ισχυρίζεται στην επιστολή του ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top