Βενιζέλος: Η δυσκολία στη διαπραγμάτευση είναι η πολιτική μας κατάσταση

«Δεν υπάρχει ένα εσωτερικό μέτωπο που να βοηθά»

«Η διαπραγμάτευση με την τρόικα και κατά βάθος με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είναι εξαιρετικά δύσκολη, γιατί η διαπραγμάτευση δεν αφορά μόνο την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών του προγράμματος που λήγει, αλλά τη διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου της νέας σελίδας» δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών, αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εθνική οικονομία, για κάθε οικογένεια, για κάθε επιχείρηση, για κάθε εργαζόμενο, για κάθε άνεργο και η μεγάλη δυσκολία είναι η πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας. Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ακόμη ότι δεν υπάρχει ένα εσωτερικό μέτωπο που βοηθά την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση.

Aναφερόμενος στις εργασίες της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρώτη φορά ίσως στην ιστορία του, το NATO αντιμετωπίζει τόσες πολλές κρίσεις ταυτόχρονα και στη νότια και στην ανατολική γειτονιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top