Ουδέ�� σχόλιον ακόμα από την τρόικα για το email της κυβέρνησης

Άγνωστο παραμένει πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα

​Κανένα σχόλιο από την Κομισιόν ούτε σήμερα, σχετικά με το email του υπουργείου οικονομικών και την έλευση ή όχι της τρόικας στην Αθήνα.

Μια εκπρόσωπος της Κομισιόν, κατά τη διάρκεια του καθημερινού briefing των συντακτών ανάγνωσε αυτολεξεί την χθεσινή ανακοίνωση του Μ. Σχοινά που και αυτός με τη σειρά του δανείστηκε από δήλωση του Π. Μοσκοβισί την περασμένη Παρασκευή: «Μετά το Παρίσι υπήρξε μια προσέγγιση των απόψεων των δύο πλευρών και τη στιγμή που μιλάμε η διαπραγμάτευση συνεχίζεται με στόχο την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου θα συζητήσει το ζήτημα».

Ως εκ τούτου είναι καταφανές ότι η αποστολή του email δεν συνεπάγεται πως οι δύο πλευρές περιμένουν η μία την απάντηση της άλλης, αλλά οι συνομιλίες συνεχίζονται και το υπουργείο οικονομικών είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Kομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ για την επεξήγηση όχι μόνο των μέτρων του email, αλλά και του συνολικού αντικειμένου της αξιολόγησης, σύμφωνα με κύκλους της Κομισιόν.

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top