Τους πυλώνες για μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα παρουσίασε ο Τσίπρας

Υποσχέθηκε τη δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας

Τους πυλώνες για μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα παρουσίασε ο Τσίπρας

Τους πυλώνες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, ανέπτυξε ο Αλέξης Τσίπρας σε γεύμα εργασίας που είχε σήμερα στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο.

Πρόθεσή μας, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να διεκδικήσουμε με ασφάλεια μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, που θα είναι ταυτόχρονα βιώσιμη λύση για όλη την ευρωπαϊκή περιφέρεια. Και σ΄ αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε, θεωρούμε στρατηγικής σημασίας τη συμμαχία, τη συνεργασία με χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας και ιδιαίτερα του ευρωπαϊκού Νότου, που έχουμε κοινούς στόχους και κοινά σ��μφέροντα.

Υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος πριν από δύο μήνες στη ΔΕΘ εξήγγειλε ένα πρόγραμμα - πλαίσιο «που στόχο έχει πρωτίστως την αποκατάσταση των μεγάλων πληγών, των κοινωνικών πληγών που έχει επιφέρει η πολιτική της λιτότητας τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια» ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει «την άρση της καταστολής στην πραγματική οικονομία», την ανάκτηση της εργασίας και της απασχόλησης, με τη δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας τα δύο πρώτα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top