Παπούλιας: παράγοντας ασφάλειας και ειρήνης οι Ένοπλες Δυνάμεις

Επίσκεψη στο Πεντάγωνο και συνάντηση με Ν. Δένδια

Παράγοντα ασφάλειας και ειρήνης χαρακτήρισε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Κατά την ενημέρωση του κ. Παπούλια παρευρέθησαν η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ Αντώνιος Οικονόμου, o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.

Μετά την ενημέρωση, ακολούθησε κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Παπούλιας δήλωσε συγκεκριμένα :

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Υπουργό για την πρόσκληση που μου απηύθυνε να επισκεφθώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και επίσης και τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ετοιμότητας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια της χώρας και την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και της εδαφικής ακεραιότητας. Σε μια περιοχή που υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που κλυδωνίζουν την περιοχή, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι παράγοντας ασφάλειας και ειρήνης. Και αυτό οφείλεται σε όλους τους άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στην πολιτική ηγεσία, στον κύριο Υπουργό, που του εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια του έργου του».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top