Μέχρι και χωρατά έκαναν on camera Τσίπρας και Βενιζέλος-ΦΩΤΟ και παρασκήνιο

Αναλυτικά ο διάλογος τους στο ΥΠΕΞ

Μέχρι και χωρατά έκαναν on camera Τσίπρας και Βενιζέλος-ΦΩΤΟ και παρασκήνιο

Σκεπτικοί και αμήχανοι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά με διάθεση για χιούμορ όπως φάνηκε στις κάμερες, ήταν οι κκ Βενιζέλος και Τσίπρας οι οποίοι συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να συζητήσουν για τα Εθνικά Θέματα.

tsipraki5.jpgalexis2.jpg

Υπό το βάρος των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων και το θρίλερ με την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών βρέθηκαν από κοντά για να τα πουν ιδιαιτέρως. Μάλιστα οι δύο άντρες αστειεύτηκαν μπροστά στις κάμερες για το ότι πολλοί δημοσιογράφοι πήγαν να καλύψουν το γεγονός.

Αναλυτικά ο διάλογος:

«Πολύ ενδιαφέρον ... βλέπω» είπε ο κ.Τσίπρας, όταν τα φωτογραφικά φλας άστραψαν την στιγμή που πήγε να καθίσει δίπλα στ��ν κ.Βενιζέλο.

«Κάθισε Αλέξη» του είπε στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ελπίζω το ενδιαφέρον να αφορά την κρισιμότητα στην οποία βρίσκονται τα θέματα εξωτερικής πολιτικής» συνέχισε ο κ.Τσίπρας.

«Είναι η αγωνία για εθνική συναίνεση που εκφράζουν τα ΜΜΕ» πρόσθεσε ο κ.Βενιζέλος.

Νωρίτερα πάντως, ο κ.Τσίπρας περπατώντας προς το υπουργείο Εξωτερικών φαινόταν ιδιαίτερα σκεπτικός και προβληματισμένος με όλα όσα θα ακολουθούσαν.

tsipras7.jpg

tsipras6.jpg

tsipras8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top