Γρηγοράκος: Ο Παπανδρέου κάνει σαν τη Λε Πεν-Υπονόησε ότι και στη ΝΔ υπάρχουν «κλέφτες»

Η κόντρα με τον Τζαμτζή και η μήνυση απ'τον Τσιτουρίδη

Γρηγοράκος: Ο Παπανδρέου κάνει σαν τη Λε Πεν-Υπονόησε ότι και στη ΝΔ υπάρχουν «κλέφτες»

​Νέα κόντρα ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων… Πιο συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής Ι.Τζαμτζής και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ.Γρηγοράκος διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή τι δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο πρώτος περί «κλεφτών και απατεώνων στην Χαριλάου Τρικούπη».

Όπως είπε ο κ.Γρηγοράκος στην πρωινή εκπομπή του Mega, «τέτοιες δηλώσεις κάνουν κακό στην κυβέρνηση».Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως και στην Χαριλάου Τρικούπη υπάρχουν φωνές εναντίον της ΝΔ για πρόσωπα όπως οι κκ Παπαγεωργόπουλος, Λιάπης,Τσιτουρίδης.

«Δεν έβρισα. Δικαιολόγησα ένα πράγμα. Είπα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έπεσε στο 5% επειδή ψήφισε το μνημόνιο, αλλά επειδή κάποια στελέχη του είχαν κλέψει και αυτά πηγαίνουν και στην δικαιοσύνη. Δεν συμπλήρωσα ότι πολλοί από αυτούς πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και βρίσκουν φωλιά εκεί» είπε από την πλευρά του ο κ.Τζαμτζής.

Η τοποθέτηση πάντως του κ.Γρηγοράκου προκάλεσε την αντίδραση του Σάββα Τσιτουρίδη, ο οποίος,σύμφωνα με πληροφορίες,κατέθεσε ήδη μήνυση εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αργότερα, ο κ.Γρηγοράκος μιλώντας για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως «το κόμμα του δεν θα έχει καμία τύχη αν δεν είναι ενωμένο», εξαπολύοντας επίθεση στον Γ.Παπανδρέου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σύγκρινε ουσιαστικά την συμπεριφορά του πρώην πρωθυπουργού με τη συμπεριφορά της Μαρίν Λε Πεν στο Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας.

«Ας αφήσουν κάποιοι το ιδιοκτησιακό καθεστώς που νομίζουν ότι έχουν και στα κόμματα τους. Το είδα χθες αυτό και στην Γαλλία με την περίπτωση ��ης Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία», είπε χαρακτηριστικά στο MEGA ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της πρότασης Παπανδρέου για σύγκληση κομματικού συνεδρίου, όπου θα εκλεγεί πρόεδρος από τη βάση.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου και η ‘προεδρική του φρουρά’ δεν ήλθαν ποτέ επί 2,5 χρόνια στη Βουλή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα να υποστηρίξουν τις αποφάσεις του», πρόσθεσε ο κ. Γρηγοράκος.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top