ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Έφυγε από τους ΑΝΕΛ ο Μελάς

Με επιστολή του στον Μεϊμαράκη γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Έφυγε από τους ΑΝΕΛ ο Μελάς

Παρελθόν για τους ΑΝΕΛ αποτελεί από σήμερα ο βουλευτής Α' Πειραιά Παναγιώτης Μελάς.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ε.Μεϊμαράκη, ο πρώην «σύντροφος» του Πάνου Καμμένου γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του.

Ο κ.Μελάς είχε διαφοροποιηθεί από την κεντρική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ να καταψηφιστεί ο υποψήφιος που θα πρότεινε η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας προκειμένου να προκληθούν εκλογές και είχε δηλώσει ότι κατά την άποψή του πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, το όνομα του κ.Μελά είχε εμπλακεί στην υπόθεση με την υποτιθέμενη προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, όταν η βουλευτή των ΑΝΕΛ Σ.Ξουλίδου μιλώντας στο Blue Sky αποκάλυψε πως γαλάζιο στέλεχος της εξομολογήθηκε ότι ο κ.Μελάς «τα πήρε» για να φύγει από το κόμμα του Π.Καμμένου.

Τότε ο κ.Μελάς αντέδρασε έντονα, προειδοποιώντας ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη, όπως και έκανε καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να γίνει έρευνα σε βάθος και να αποδοθούν ευθύνες.

«Τα όσα ελέχθησαν περί χρηματισμού μου, όπως έχω τονίσει είναι αισχρά, βρώμικα και κακοήθη ψεύδη και φυσικά ο άνθρωπος που αναφέρθηκε ότι έστειλε το σχετικό μήνυμα στην κα Ξουλίδου μέσω facebook μου είναι παντελώς άγνωστος» τονίζει στην επιστολή του ο κ.Μελάς, εκφράζοντας την απορία και τον προβληματισμό του για την απόφαση της κας Ξουλίδου να τα πει αυτά χωρίς προηγουμένως να τον ενημερώσει.

«Προβληματίζομαι και θα αποφασίσω για την ψήφο μου με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού, που σήμερα υποφέρει» ξεκαθαρίζει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι ΑΝΕΛ μετρούν 12 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές φτάνουν τους 24.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top