Κουμουτσάκος στο star.gr: Όταν γίνουν εκλογές, ΝΑΙ θα είμαι υποψήφιος στη Β’Αθηνών

Τι αποκάλυψε ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας

Κουμουτσάκος στο star.gr: Όταν γίνουν εκλογές, ΝΑΙ θα είμαι υποψήφιος στη Β’Αθηνών

​Με την τρόικα να πιέζει και τις δημοσκοπήσεις να δίνουν σαφές προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, η συζήτηση για πρώρες εκλογές και για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι έχει ανάψει.

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται πολύ στην Συγγρού για την πρόθεση του να δώσει την εκλογική “μάχη” των βουλευτικών εκλογών αν χρειαστεί, είναι ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ.Κουμουτσάκος.

Μάλιστα, σε ένα γεύμα που παρέθεσε ο κ.Κουμουτσάκος την προηγούμενη εβδομάδα όπως συνηθίζει να κάνει με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όχι μόνο από τον Βόρειο Τομέα, αλλά και από την Δυτική Αττική και τον Πειραιά, το θέμα ήρθε πάλι στο προσκήνιο, όταν μέλος του συνδυασμού του ανακοίνωσε έμμεσα την υποψηφιότητα του κ.Κουμουτσάκου στην Β’ Αθηνών, με τον τελευταίο να μην το διαψεύδει.

Το star.gr επικοινώνησε με τον κ.Κουμουτσάκο και σας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο.

«Ναι, όταν γίνουν εκλογές θα είμαι υποψήφιος στην Β' Αθηνών» αποκάλυψε αποκλειστικά ο κ.Κουμουτσάκος στην Άννα Σταματιάδου, εξηγώντας ωστόσο πως ο ίδιος αγωνίζεται, ώστε να μην γίνουν πρόωρες εκλογές και κινδυνεύσει η πολιτική σταθερότητα της χώρας .

Αναφερόμενος στο επίμαχο γεύμα που άνοιξε πάλι την κουβέντα για την υποψηφιότητα του ιδίου, ο κ.Κουμουτσάκος εξήγησε πως ο ίδιος δεν είπε τίποτα και πως μέλος του συνδυασμού του, το άφησε να εννοηθεί στα πλαίσια του διαλόγου και της κουβέντας για την επόμενη μέρα και με αφορμή τις εξελίξεις με την τρόικα.

«Εδώ είμαστε για να αγωνιστούμε, ώστε να μην γίνουν εκλογές, διότι η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος στο star.gr, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για «θεσμικό εκβιασμό» με αφορμή την στάση του στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Το γεύμα με τους περιφερειακούς συμβούλους είναι κάτι που συνηθίζω. Βλέπω πολύ συχνά τους ανθρώπους του συνδυασμού μου και όχι μόνο και συζητάμε τα προβλήματα της Περιφέρειας, ειδικά τώρα που η περίοδος χάριτος του τριμήνου για την κυρία Ρένα Δούρου τελείωσε» πρόσθεσε ο κ.Κουμουτσάκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top