ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Γεωργιάδης – Παπαδάκης: «Είσαι γελοίος,φύγε απ' την εκπομπή»!

Τρικούβερτος καυγάς πρωί πρωί με πρωταγωνιστή τον κοιν��βουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ Γεωργιάδης – Παπαδάκης: «Είσαι γελοίος,φύγε απ

​Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει το μάτι μας σήμερα και από την… tv παρακολουθήσαμε έναν ακόμα τρικούβερτο καυγά ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον παρουσιαστή του Πρωινού ΑΝΤ1, Γιώργο Παπαδάκη.

Αφορμή οι χαρακτηρισμοί που έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για τους ισχυρισμούς του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτή του.

«Όλη αυτή η ιστορία είναι μια γελοία ιστορία, ανάλογη της γελοιότητας αυτού του κόμματος, το οποίο έχει μπει στη Βουλή όχι για να προασπίζει πολιτικές θέσεις, αλλά για να φέρνει στην ελληνική πολιτική σκηνή την έννοια του γελοίου σε ανώτατα επίπεδα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όταν λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη λέγοντάς του ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι, ο κ. Γεωργιάδης τον ρώτησε:

«Θα μου απαγορέψετε την πολιτική μου γνώμη; Τι είστε κύριε Πάπαδάκη; Στάλιν είστε;»

Τότε λοιπόν προκλήθηκε η έκρηξη του παρουσιαστή, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να λέει στον βουλευτή της ΝΔ να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Έλα πήγαινε στο καλό. Χάρηκα που μιλήσαμε, πήγαινε στο καλό. Κάθε φορά δεν θα κάνεις χαρακτηρισμό. Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι και παρ’ το πίσω. Ζήτησέ μου συγγνώμη. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Γελοίος είσαι και φαίνεσαι. Αν εγώ είμαι Στάλιν εσύ είσαι γελοίος», είπε ο παρουσιαστής σε έξαλλη κατάσταση.

Πάντως μετά από αυτή την έκρηξη τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δυο τους συνέχισαν την κουβέντα, αν και ο κ. Γεωργιάδης δεν ζήτησε συγγνώμη. Αθάνατη ελληνική τηλεόραση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top