MONO στο star.gr Π. Μελάς: «Αν αυτές οι βρωμιές προέρχονται από το κόμμα, θέλουν σούβλισμα»

«Σκέφτομαι ακόμα και την παραίτηση»

MONO στο star.gr Π. Μελάς: «Αν αυτές οι βρωμιές προέρχονται από το κόμμα, θέλουν σούβλισμα»

​Οργισμένος είναι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Π. Μελάς μετά από την εμπλοκή του ονόματός του στις καταγγελίες της κας Ξουλίδου, ότι τα… πήρε από τη ΝΔ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Αυτά που ακούστηκαν χθες είναι βρωμιές, κακοήθειες, ψέματα του χειρίστου βαθμού. Η λάσπη δεν κολλάει πάνω μου», δήλωσε στο star.gr φανερά εκνευρισμένος ο κ. Μέλας, ξεκαθαρίζοντας σε έντονο ύφος ότι δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο Γ. Σούκουρης, τον οποίο ονομάτισε ο Π. Καμμένος, ως το στέλεχος της ΝΔ που αποπειράθηκε να χρηματίσει την Σ. Ξουλίδου.

«Θα προβώ στις νόμιμες διαδικασίες. Σκοπεύω να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Σούκουρη, και ενδεχομένως εναντίον της κας Ξουλίδου», είπε, κάνοντας λόγο για πολιτικές σκοπιμότητες, μετά και από τις δηλώσεις του ότι θα σκεφτεί αν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε αντίθεση με ότι έχουν ψηφίσει οι ΑΝΕΛ.

Μάλιστα ο κ. Μελάς παραδέχθηκε ότι νιώθει θιγμένος και εκτεθειμένος πολιτικά από το ίδιο του το κόμμα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ.

«Θα διερευνήσω από πού πηγάζουν αυτές οι βρωμιές και θα δω τι θα κάνω. Όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και η παραίτησή μου. Αν όλα αυτά προέρχονται από το ίδιο το κόμμα, τότε θέλουν σούβλισμα», είπε φανερά ενοχλημένος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σ. Ξουλίδου, την Τρίτη το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή του Blue Sky αποκάλυψε ότι δέχθηκε πιέσεις για χρηματισμό ώστε να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ενέπλεξε και τον Π. Μελά, λέγοντας ότι ο άνθρωπος που πήγε να την χρηματίσει της είπε ότι ο συνάδελφός της τα έχει ήδη… πάρει.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top