Ασημακοπούλου: ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα στους Έλληνες και μιλά με τραπεζίτες στο Λονδίνο

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για «προβοκατόρικες μπαρούφες»

Ασημακοπούλου: ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ψέματα στους Έλληνες και μιλά με τραπεζίτες στο Λονδίνο

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την δήλωση της εκπροσώπου της ΝΔ κ. Ασημακοπούλου η οποία έκανε λόγο για αποκάλυψη σχετικά με επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο CITY του Λονδίνου.

Η κ. Ασημακοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων,

«Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι.

Τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου. Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… “μαντρόσκυλα του συστήματος”, “διεθνείς ενώσεις απατεώνων”, “σύγχρονους κερδοσκόπους” και όργανα της “δικτατορίας των αγορών”».

Αναφέρθηκε επίσης σε ρεπορτάζ του Action 24, σύμφωνα με το οποίο, όπως ανέφερε, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, «έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν» και είπε - κατά την εκπρόσωπο της ΝΔ- ότι «το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα», αλλά και ότι «παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ κατέληξε:

«Τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…».

Έντονα αντέδρασε πάντως στα όσα δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αναφέρει στην απάντησή τ��υ:

«Επειδή η κυρία Ασημακοπούλου φαίνεται πως διαθέτει το θείο χάρισμα που της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει και να προβλέπει πράγματα τα οποία εμείς αγνοούμε, δεν θα της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε με τις προβοκατόρικες μπαρούφες της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top