«Κενά αέρος» ξανά μεταξύ κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια

Νέα κόντρα με Σταθάκη και Βούλτεψη

«Κενά αέρος» ξανά μεταξύ κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για τα περιφερειακά αεροδρόμια

​Νέα αντιπαράθεση με αφορμή την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης –αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ανακοίνωση του τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη.

Ο κ.Σταθάκης από το Λονδίνο χαρακτήρισε την ανακοίνωση του ανάδοχου για τον διαγωνισμό της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων «εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας» που θα αυξήσει το κόστος μετακίνησης για τους έλληνες πολίτες και θα πλήξει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ενέργεια αυτή κινείται «στα όρια της νομιμότητας» και «προσβάλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον».

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για «αλλεργία» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης των ξένων επενδυτών στην Ελλάδα προκαλεί αλλεργία στον ΣΥΡΙΖΑ.Και, βεβαίως, αποδεικνύει πως άλλα λένε στην Ελλάδα και άλλα στο Σίτι του Λονδίνου» δήλωσε η κ.Βούλτεψη.

Υπενθυμίζουμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στο City του Λονδίνου προκειμένου να έχουν επαφές με διεθνείς οικονομικούς παράγοντες και ξένα επενδυτικά funds.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top