Παναγούλης: Αν μαζέψουν 180 θα έχει εξευτελιστεί όλος ο πολιτικός κόσμος

«Το πολύ να μαζέψουν 170» υποστήριξε

«Το πολύ να μαζέψουν 170 βουλευτές. Αν μαζέψουν 180 θα έχει εξευτελιστεί όλος ο πολιτικός κόσμος» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης στον Real Fm.

Για το ίδιο θέμα ο κ. Παναγούλης ανέφερε: «Πρέπει να προσέξουμε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, που κατά την γνώμη μου δεν μπορεί να συμβεί, ο πολιτικός κόσμος θα έχει εξευτελιστεί σε τρόπο που δεν θα μπορέσει να επανορθωθεί ούτε μετά από 50 χρόνια».

Για τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους της τρόικας στο Παρίσι ανέφερε:

«Το σύνθημα που επικρατεί ακόμα και σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ''Γκίκα, δώστα όλα''. Και οι δανειστές μας έχουν πει ότι εμείς θα έρθουμε στην Ελλάδα εφόσον σήμερα και αύριο η ελληνική κυβέρνηση παραδοθεί».

Για τις δημοσκοπήσεις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Πιστεύω όμως σε αυτό που βλέπω καθημερινά έξω στην κοινωνία. Και χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, συναντάω καθημερινά δεκάδες ανθρώπους. Εκεί τα ποσοστά πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ σαρώνει, στις δημοσκοπήσει όχι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top