Αιχμές Αθανασίου για ΣΥΡΙΖΑ: Ας προσέξουν την ποιότητα των μεταγραφών τους

Σκληρή επίθεση σε Κωνσταντοπούλου για Siemens

Αιχμές Αθανασίου για ΣΥΡΙΖΑ: Ας προσέξουν την ποιότητα των μεταγραφών τους
Σκληρή και πολυεπίπεδη κριτική στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή χθεσινές δηλώσεις της ότι «η υπόθεση Siemens αποτελεί ζωντανή απόδειξη της διαχρονικής διαφθοράς των συγκυβερνώντων σήμερα κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ», εξαπέλυσε ο Χαράλαμπος Αθανασίου με δριμεία ανακοίνωσή του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει ότι η υπόθεση Siemens «αποδεικνύει τη βούληση της Κυβέρνησης για πλήρη διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, που έχουν σχέση με διασπάθιση δημοσίου χρήματος και διαφθορά κρατικών αξιωματούχων, προς κάθε, αδιακρίτως, κατεύθυνση» και προσθέτει πως «ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση βάζει πολύ βαθιά το μαχαίρι για να αποκόψει οτιδήποτε σάπιο στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου».

Ο ίδιος, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ως «υπονομευτή του κράτους δικαίου», σημειώνοντας ότι είχε επενδύσει στη δημιουργία εντυπώσεων «περιμένοντας να αρχειοθετηθεί η υπόθεση».

Την ίδια ώρα, αφήνει έντονες αιχμές για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να προσέξει «την ποιότητα των μεταγραφών του», εννοώντας (προφανώς) τα νέα στελέχη που έφθασαν τον τελευταίο καιρό στην Κουμουνδούρου. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top