Νέος χαμός στο Περιφ. Συμβούλιο Πελοποννήσου από τους «χουλιγκάνους» του Τατούλη

Σηκώθηκε έξαλλος προς το μέρος του ο Βουδούρης – Αποχώρησε η αντιπολίτευση

Νέος (κακός) χαμός έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, με την αντιπολίτευση να αποχωρεί με ύβρεις και εν μέσω έντονων διαμαρτυριών.

Οι τόνοι ανέβηκαν έντονα όταν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης απευθυνόμενος στους συμβούλους της αντιπολίτευσης είπε ότι όφειλαν να είναι ενημερωμένοι για τα θέματα πριν π��νε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Δεν μπορούμε να σας αφήνουμε συνεχώς να μας αραδιάζετε το δικό σας παραμύθι, δεν μπορεί ο κάθε χουλιγκάνος να έρχεται εδώ και να λέει τα δικά του» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Οδυσσέας Βουδούρης διαμαρτυρήθηκε εντόνως με τον επικεφαλή της παράταξης να σηκώνεται από τη θέση του και να πλησιάζει το προεδρείο, ενώ ζητούσε να ανακληθεί αυτή η λέξη καθώς προσβάλλει στο σύνολό του το σώμα του περιφερειακού συμβουλίου.

Την ίδια ώρα, σε υψηλούς τόνους διαμαρτυρήθηκε και ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Ένωσης» Γιάννης Μανώλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Τατούλης φώναζε στον κ. Βουδούρη που είχε πλησιάσει προς το μέρος του «μην κινείστε απειλητικά εναντίον μου».

Τελικά, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου διέκοψε για λίγα λεπτά προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Τελικά, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

* Βίντεο από arcadiaportal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top