Βενιζέλος:προσδοκούμε πολιτική συμφωνία στο Παρίσι, το 2015 οι λεπτομέρειες

Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με Σαμαρά

Βενιζέλος:προσδοκούμε πολιτική συμφωνία στο Παρίσι, το 2015 οι λεπτομέρειες

«Η αυριανή συνάντηση στο Παρίσι είναι ένα βήμα πιο κοντά προς το τέλος αυτής της διαπραγμάτευσης, που δεν είναι μια απλή διαπραγμάτευση για την καταβολή της τελευταίας δόσης του προγράμματος και του δανείου, είναι η ολική διαπραγμάτευση για το τέλος του προγράμματος και το άνοιγμα της νέας σελίδας» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, η οποία κράτησε δύο ώρες, παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Διευκρίνισε ακόμα ότι υπάρχει προσδοκία μεν για πολιτική απόφαση στο Παρίσι, αλλά οι τεχνικές λ��πτομέρειες της συμφωνίας ενδέχεται να οριστικοποιηθούν μετά το τέλος του 2014!

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είμαστε σε καλό δρόμο, ότι οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες αλλά και ότι θα βρεθεί μια λύση και ότι (η λύση) θα βρεθεί πριν προκύψουν ανάγκες και πάντως σίγουρα πριν από την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεσμεύθηκε επίσης ότι δεν τίθεται ζήτημα επιβολής μέτρων που θα ενοχλήσουν τους πολίτες (δηλαδή δημοσιονομικά).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top