Γιακουμάτος: Να πάνε στο διάολο οι τροικανοί να τελειώνουμε

Τι είπε για τις διαπραγματεύσεις και τον θεό ο υφυπουργός Ανάπτυξης

Γιακουμάτος: Να πάνε στο διάολο οι τροικανοί να τελειώνουμε

​Μια… θεϊκή διάσταση στην αυριανή διαπραγμάτευση της ελληνικής αντιπροσωπείας με την τρόικα στην «πόλη του Φωτός» έδωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Δεν είναι τυχαίο που πάνε στο Παρίσι... Το Παρίσι είναι η πόλη του φωτός... Άντε να τους φωτίσει ο Θεός να πάνε στο διάολο να τελειώνουμε», σχολίασε ο κ. Γιακουμάτος για την αυριανή συνάντηση κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των δανειστών στη γαλλική πρωτεύουσα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γιακουμάτος επεσήμανε ότι και για ��ον περσινό προϋπολογισμό η τρόικα «έσκουζε», αλλά διαψεύσθηκε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο υπουργός Οικονομικών θα αποδείξει πως δεν υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμμα.

«Οι δικοί μας πάνε μελετημένοι... Έχουμε απτό παράδειγμα τον προϋπολογισμό του 2013... Σκούζανε συνέχεια και διαψεύστηκαν... Δεν υπάρχει δημοσιονομικό έλλειμμα θα τους το αποδείξει ο κ. Χαρδούβελης» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε ακόμα στην τιμή του γάλακτος, υποστηρίζοντας πως αυτή έχει πέσει στα 96 με 98 λεπτά προσθέτοντας ότι μπορεί να μειωθεί κι άλλο, ενώ για το παραεμπόριο υπογράμμισε: «Χτυπάμε τη μαρίδα και το γόνο, δεν φτάνει, καρχαρίες είναι τα τελωνεία και οι πύλες εισόδου. Εκεί είναι το αίτιο» .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top