Γεωργιάδης: Εκτός τόπου και επικίνδυνος ο Παπανδρέου

«Ισχυρές οι πιθανότητες να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή»

Γεωργιάδης: Εκτός τόπου και επικίνδυνος ο Παπανδρέου
«Εκτός τόπου και επικίνδυνη» χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου που αμφισβητεί την ηγεσία του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ.

«Ασφαλώς γνωρίζει ότι το να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση, αυτή την εβδομάδα προκαλεί ανησυχία για την σταθερότητα του ΠΑΣΟΚ. Δεν πιστεύω, όμως, ότι η κυβέρνηση αυτή κινδυνεύει από τον Γιώργο Παπανδρέου» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μιλώντας στον Σκάι 100.3.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η παρούσα Βουλή είναι πάρα πολύ πιθανό να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ υποστήριξε ότι η λύση με την τρόικα «πρέπει να είναι καθαρή για να αποδείξουμε στις αγορές που έχουμε φτάσει την οικονομία μας». Παράλληλα, εκτίμησε ότι η τρόικα στην αρχή της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να είναι εδώ «ειδάλλως δεν θα προλάβουμε το Εurogroup της 8ης Δεκεμβρίου».

Όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό ανέφερε ότι υπάρχει ουσιαστική και δομική διαφωνία με την τρόικα και πως το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι έπεσε έξω στις προβλέψεις της. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top