Μπακογιάννη: Έπρεπε ήδη να είχε καλέσει τον Τσίπρα ο Σαμαράς

«Έχουν γίνει τρομερά λάθη σε αυτά τα 5 χρόνια του Μνημονίου»

Μπακογιάννη: Έπρεπε ήδη να είχε καλέσει τον Τσίπρα ο Σαμαράς
Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός έπρεπε ήδη να είχε καλέσει σε συνάντηση τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Mega.

«Πρέπει να καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς τον Αλέξη Τσίπρα. Έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, να το είχε κάνει χθες. Και οφείλει του πει "Αλέξη, αυτό γίνεται στην Ευρώπη, αυτό στη Μεση Ανατολή, αυτό στην Τουρκία". Και άμα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας θέλουν να του πουν "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε", κακό του κεφαλιού τους. Εμείς θα έχουμε κάνει το καθήκον μας, θα έχουμε κάνει τα πάντα για να προστατέψουμε το εθνικό συμφέρον» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, η ο��οία έσπευσε να προσθέσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «φοβάται πιο πολύ από τον Αντώνη Σαμαρά μήπως δεν βρούμε τους 180 βουλευτές και οδηγηθούμε σε εκλογές».

Η κα Μπακογιάννη τόνισε ότι αυτά τα 5 χρόνια του Μνημονίου «έχουν γίνει τρομερά λάθη και οφείλονται εν πολλοίς σε αυτούς τους κυρίους (σ.σ.: εννοεί την τρόικα», ξεκαθάρισε ότι η ίδια διαφωνεί σε πάρα πολλά από αυτά που ζητά η τρόικα αλλά από την άλλη «ξέρω που πατάω και με φοβίζει το άλλο ενδεχόμενο και το πάνε χαμένα αυτά τα 5 χρόνια που χύθηκε αίμα».

Η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε ότι «αφού κλείσει η συμφωνία η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει διαπραγματευτική πολιτική και μην “παίξει” άλλο άμυνα».

Παράλληλα, άσκησε κριτική για τις επιλογές της ΝΔ και τη στροφή στον δεξιό χώρο σημειώνοντας ότι πρέπει και πάλι να στραφεί προς το κέντρο: «Αφήσαμε ακάλυπτο τον μεσαίο χώρο και πρέπει να τον ξανακερδίσουμε».

Τέλος, η κα Μπακογιάννη ζήτησε να μην λιθοβολείται συλλήβδην το πολιτικό σύστημα επειδή διαπιστώθηκαν παρανομίες κάποιων πολιτικών προσώπων: «Όποιος είναι Καρατζαφέρης ή Άκης, να πάει όπου πρέπει να πάει αλλά να μη γενικεύουμε και αδικούμε ολόκληρο το Κοινοβούλιο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top