Μελάς (ΑΝΕΛ): δεν υπερψήφισε την πρόταση κατά της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας

Καμμένος στο συνέδριο: όποιος δεν αντέχει ας κατέβει από το καράβι

Μελάς (ΑΝΕΛ): δεν υπερψήφισε την πρόταση κατά της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας

Δεν υπερψήφισε την πρόταση κατά της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας, κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου των ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Μελάς, όπως οι υπόλοιποι βουλευτές, που βρίσκονταν μαζί του στο πάνελ του προεδρείου και σήκωσαν το χέρι τους, συμφωνώντας με την πρόταση.

Η στάση του Π. Μελά προκάλεσε τις αντιδράσεις των συνέδρων, ενώ ο πρόεδρος του συνεδρίου Παναγιώτης Σγουρίδης απευθυνόμενος στο σώμα ζήτησε να εκφραστεί δημοσίως η όποια διαφωνία. Δεν τοποθετήθηκε κανείς και σύμφωνα με τον κ.Σγουρίδη «η απόφαση να μην ψηφίσουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».

«Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον ελληνικό λαό. Να δούμε εάν με μια άλλη κυβέρνηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή όχι», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την έξοδό του από το συνέδριο.

«Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα έχουμε εκλογές, όσοι αντέξουν θα συνεχίσουν μαζί μας. Όσοι δεν αντέξουν ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε, ερχόντουσαν άλλοι εκατό. Τους θέλουμε όλους, αλλά μπορούμε και μόνοι μας» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος .

Στην ομιλία του, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2ου συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος επικαλέσθηκε τη ρήση του Αντόνιο Γκράμσι «το νέο πάει να γεννηθεί, το παλιό αρνείται να πεθάνει».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top