Εν μέσω εσωκομματικής κρίσης αρχίζει το συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ.

Μήνυμα Καμμένου για τυχόν διαφοροποιήσεις στην προεδρική εκλογή

Στη σκιά των διαφοροποιήσεων βουλευτών, όπως ο κ. Μελάς, για την εκλογή νέου Προέδρο�� της Δημοκρατίας διεξάγεται σήμερα και αύριο το 2ο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ..

Οι εργασίες, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα αρχίσουν στις 11:30 με εισηγήσεις - τοποθετήσεις συνέδρων. Κεντρικοί εισηγητές θα είναι οι: Παναγιώτης Σγουρίδης (πολιτική εισήγηση), Τέρενς Κουίκ (Άμυνα και Εξωτερική Πολιτική), Σταυρούλα Ξουλίδου (Παιδεία), Παύλος Χαϊκάλης (Πολιτισμός), Δημήτρης Καμμένος (Οικονομία).

Στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πάνου Καμμένου, ο οποίος αναμένεται να στείλει αυστηρό μήνυμα προς όσους επιλέξουν να στηρίξουν κάποια υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων κομμάτων και ξένων αποστολών.

Η πρώτη μέρα θα ολοκληρωθεί με εισηγήσεις συνέδρων, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν με ομιλία του προέδρου του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top