Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη ΥΠΟΙΚ- τρόικας!

Διαψεύδει η ελληνική πλευρά ότι ζήτησε την αναβολή

Αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη ΥΠΟΙΚ- τρόικας!

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το βράδυ τηλεδιάσκεψη με την τρόικα, παρότι είχε αναγγελθεί η πραγματοποίησή της από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν. Έτσι παίρνει ακόμα πιο δραματική τροπή η εμπλοκή της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, ύστερα και από την κατάθεση του προϋπολογισμού του 2015 στη Βουλή χωρίς να υπάρχει συμφωνία μαζί της.

Το υπουργείο Οικονομικών πάντως διέψευσε τις πληροφορίες από το ΔΝΤ ότι την αναβολή ζήτησε η ελληνική πλευρά.

Το ΥΠΟΙΚ ανα��έρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του

«Το Υπουργείο Οικονομικών δεν ζήτησε ποτέ αναβολή σημερινής τηλεδιάσκεψης με την τρόικα, η οποία άλλωστε ουδέποτε προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε. Η κυβέρνηση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Οι τηλεδιασκέψεις, άλλωστε, είναι μέρος αυτών».

Προηγουμένως είχαν διεξαχθεί συσκέψεις στο ΥΠΟΙΚ με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου (του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Χρ. Σταϊκούρα και του υφυπουργού Γ. Μαυραγάνη), στις οποίες συμμετείχε επίσης ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου.

Όσον αφορά το πότε θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί αύριο, χωρίς όμως και να είναι τίποτα σίγουρο αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top