Με τον πρόεδρο του ΔΣΑ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

«Πολιτικό ζήτημα οι αλλαγές στο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας»

Με τον πρόεδρο του ΔΣΑ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος, ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Βασίλης Αλεξανδρής.

Στη συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα, ο κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Τσίπρα για επιχειρούμενες τροποποιήσεις του νομοσχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τους λόγους για τους οποίους αντιδρά το Δικηγορικό Σώμα και σύσσωμος ο δικαστικός και νομικός κόσμος της χώρας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πλήρη στήριξη του κόμματος στις κινητοποιήσεις των δικηγόρων, οι οποίοι αγωνίζονται για την προάσπιση του δικαιώματος κάθε πολίτη στη δικαστική προστασία και τη νομική συμπαράσταση.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ επαίρεται για το δήθεν κατόρθωμα της ρύθμισης των δόσεων στην καταβολή των οφειλών, εισάγει, αντίθετα με τα όσα εισηγούνται ο νομικός κόσμος και η δικηγορική και δικαστική κοινότητα, προς ικανοποίηση των επιταγών της τρόικας και των τραπεζών, ένα νέο καθεστώς ομηρίας και εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών».

Ο κ. Αλεξανδρής, από την πλευρά του, εξήγησε ότι οι ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, πλήττουν κυρίως τη κοινωνία και τους πολίτες.

Επίσης ο Πρόεδρος της Ολομέλειας, ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τα άλλα φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν τους Δικηγόρους(ασφαλιστικό, φορολογικό κ.ά.). Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top