Χαρδούβελης για Καραβίτη: Δεν έχει διατελέσει σύμβουλος του ΥΠΟΙΚ

Κατέθεσαν ερώτηση 21 βουλευτές της ΝΔ για τον καθηγητή Οικονομικών

Χαρδούβελης για Καραβίτη: Δεν έχει διατελέσει σύμβουλος του ΥΠΟΙΚ
«Ο κ. Καραβίτης δεν ήταν ή είναι σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών» τόνισε ο Γκίκας Χαρδούβελης, απαντώντας σε ερώτηση 21 βουλευτών της ΝΔ σχετικά με τον καθηγητή Οικονομικών Νίκο Καραβίτη και τον καταλογισμό ευθυνών για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ.

«Ο καθηγητής κ. Καραβίτης Νίκος δεν έχει υπηρετήσει σε θέση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 63/2005 οι οποίες διέπουν τη στελέχωση των πολιτικών γραφείων των Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών καθώς και των Γραφείων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων» αναφέρει στην έγγραφη απάντησή του ο υπουργός Οικονομικών.
karavitis1383561473.jpg
Στην ερώτησή τους οι βουλευτές της ΝΔ είχαν ζητήσει να απαντήσει εάν έχει δώσει εντολή διενέργειας έρευνας για τον εντοπισμό τού ή των υπευθύνων, αν ελήφθησαν πειθαρχικά ή άλλα μέτρα και «αν παραμένει ακόμη σύμβουλος στο υπουργείο ο αρχιτέκτονας του ΕΝΦΙΑ καθηγητής Νίκος Καραβίτης» αλλά και «αν ακόμη θεωρείται απαραίτητος για την κυβέρνηση». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top