Γρηγοράκος: Θέλω ενότητα και σύμπλευση Παπανδρέου-Σημίτη-Βενιζέλου

«Η τρόικα πιέζει αλλά πιστεύω ότι θα υποχωρήσει»

Γρηγοράκος: Θέλω ενότητα και σύμπλευση Παπανδρέου-Σημίτη-Βενιζέλου
Υπέρ της ενότητας του ΠΑΣΟΚ εκφράστηκε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στον απόηχο των συναντήσεων του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «πλήρωσε αρκετά αυτά πέντε χρόνια».

«Πιστεύω ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέλει το κακό του ΠΑΣΟΚ. Ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει το κακό του ΠΑΣΟΚ. Τελικά, όμως, με τη στάση μας και ό,τι βγάζουμε από τα γραφεία Τύπου μας, κάνουμε κακό, κάποιες φορές, στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει για όλους χώρος και από αυτό το προσκλητήριο της Δημοκρατικής Παράταξης οφείλει να μη λείψει κανείς. Ο Γιώργος Παπανδρέου είνα�� βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πιστεύω, ότι πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια. Μόνο αν δε θέλει ο ίδιος δεν θα είναι» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο ίδιος αναφερόμενος στον Κώστα Σημίτη χαρακτήρισε «μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη αν επιστρέψει» και πρόσθεσε: «Να ήταν ξανά πάλι μαζί μας, να συναντηθούμε. Όχι στα ψηφοδέλτια, αλλά να συναντηθούμε ξανά στους αγώνες που μπορεί κανείς να προσφέρει από το δικό του μετερίζι. Νομίζω ότι ο ίδιος δεν θα το θέλει να είναι υποψήφιος, διότι ο ίδιος έφυγε από τα ψηφοδέλτια. Εάν, όμως, ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης θέλει να συμμετάσχει, για μένα θα είναι χαράς ευαγγέλια».

Παράλληλα, υπερασπίστηκε το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως πλήρωσε πολλά αυτά τα 5 χρόνια της κρίσης και κανείς δεν θα τα ακυρώσει: «Είπαμε να βγούμε από το μνημόνιο, αλλά δεν θα εξοντώσουμε και τον ελληνικό λαό. Έχουμε πει σαν κόμμα ότι δεν μπορούμε να πάμε σε καμία μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν μπορούν λοιπόν να μας ακυρώνουν συνέχεια. Αρκετά πλήρωσε αυτό το κόμμα, πέντε χρόνια τώρα, με ιδρώτα και αίμα. Τα πληρώσαμε όλα. Δεν θα μας τα ακυρώσουν οι υπόλοιποι».

O κ. Γρηγοράκος αναφέρθηκε και στην διαπραγμάτευση με την τρόικα: «Εγώ είμαι στο κλίμα Χαρδούβελη. Μας πιέζουν, αλλά πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν. Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε εμείς, δεν αντέχει άλλο ο λαός. Ούτε εμείς ούτε κανείς. Ας πάει το πρόγραμμα λίγο πίσω. Οποιαδήποτε άλλη ανατροπή αυτήν τη στιγμή στην οικονομική κατάσταση των πολιτών θα είναι επώδυνη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top