Μπισκότα και καραμέλες τράταρε τον Σημίτη ο Βενιζέλος: Τα ρούχα, τα μαλλιά και η Κεντροαριστερά

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση τους

Μπισκότα και καραμέλες τράταρε τον Σημίτη ο Βενιζέλος: Τα ρούχα, τα μαλλιά και η Κεντροαριστερά

Με μπισκότα, καραμέλες και πολλά χαμόγελα υποδέχτηκε τον Κώστα Σημίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνάντηση τους για την ενοποίηση της Κεντροαριστεράς και την διαμόρφωση των αναγκαίων συνθηκών για την κάθοδο της Δημοκρατικής Παράταξης στις προσεχείς εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Το σημερινό κλίμα δεν είχε καμία σχέση με την χτεσινή… αμηχανία που κυριάρχησε στο ραντεβού με τον Γιώργο Παπανδρέου για τον ίδιο σκοπό.

vaggelis2.jpg

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η ατμόσφαιρα στην συνάντηση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και υπουργού εξωτερικών με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ήταν θετική και σύμφωνα με κύκλους της Χαριλάου Τρικούπη θα ακολουθήσουν και άλλα meetings τέτοιου είδους

vaggelis5.jpg

Σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ήταν μια καλή και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα, τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, την οικονομία και τα διεθνή θέματα.

Στιλιστικά πάντως και οι δύο άντρες ήταν "στην πένα" με κουστούμια και γραβάτες. Η μόνη τους εξωτερική διαφορά ήταν… στις τρίχες και τα κιλά

vaggelis6.jpg201114132857_7545.jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα, σε αντίθεση με χτες, ο κ.Βενιζέλος κ��θισε μόνος του σε έναν μεγάλο καναπέ, με τον κύριο Σημίτη να βολεύεται σε μια πολυθρόνα που θύμιζε …. "θρόνο"!

vaggelis3.jpg

Τυχαίο; Ο χρόνος και οι εξελίξεις θα δείξουν!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top