Γεωργιάδης στο ΠΑΣΟΚ: Εσείς θα φταίτε αν τα σπάσουμε με την τρόικα

"Αν δεν ψηφίσετε αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό θα έχετε ιστορική ευθύνη"

Γεωργιάδης στο ΠΑΣΟΚ: Εσείς θα φταίτε αν τα σπάσουμε με την τρόικα

​Νέο «λάδι» στην ενδοκυβερνητική κόντρα έριξε το βράδυ της Πέμπτης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, προειδοποιώντας το ΠΑΣΟΚ πως αν δεν στηρίξει τις αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό θα έχει την ευθύνη για την ανεπιτυχή έκβαση της αξιολόγησης.

«Σε περίπτωση που το κόμμα δεν στηρίξει τα μέτρα που έρχονται για εργασιακά και ασφαλιστικό, θα αναλάβει την ιστορική και πολιτική ευθύνη μη επίτευξης της συμφωνίας με την τρόικα», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης ,μιλώντας σε εκδήλωση.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε την αναγκαιότητα ορισμένων μέτρων που πρέπει να ληφθούν για να επιτευχθεί η συμφωνία με την τριμερή. «Και εμάς δεν μας αρέσουν πολλά από αυτά τα μέτρα, αλλά είναι απαραίτητα για να προχωρήσουμε», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Χαριλάου Τρικούπη όταν επέρριψε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή με την τρόικα .

Εν τω μεταξύ, σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ.Γεωργιάδης επανέλαβε τόσο το ότι «θα αναγκαστούμε να ψηφίσουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν», όσο και τα περί ιστορικής ευθύνης όλων όσων καταψηφίσουν τα μέτρα.

Όπως είπε ο κ.Γεωργιάδης τόνισε ότι η διαπραγμάτευση είναι εν εξελίξει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μείωσης συ��τάξεων από την πρώτη του έτους, παρά τις απαιτήσεις της τρόικας.

«Θα κλείσουμε τη συμφωνία με την τρόικα, αλλά όχι κάθε είδους συμφωνία. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο της διαπραγμάτευσης, που η συμφωνία δεν θα είναι κατέβασμα των παντελονιών» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ωστόσο ότι «στις δεδομένες συνθήκες οι δανειστές της χώρας έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top