Μελάς στους ΑΝΕΛ: Αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καραμανλή δεν θα τον ψηφίσουμε εμείς;

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει ο βουλευτής για την εκλογή του ΠτΔ

​Οι κύριοι Καμμένος και Μελάς συνεχίζουν να «λύνουν τις διαφορές» τους στα ΜΜΕ. Λίγα λεπτά μετά το έμμεσο "κάλεσμα" του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον βουλευτή να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του αν προτίθεται να στηρίξει την μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ.Μελάς πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως πάνω από όλα για εκείνον είναι το καλό της πατρίδας.

Ο κ.Μελάς υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν υπήρξε κείμενο με υπογραφές μέσα στους ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως θα αποφασίσει για την ψήφο του στην προεδρική εκλογή με γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού λαού και σταθμίζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

«Αν ήξερα ότι θα έρθει ένα κόμμα και έδινε μια ανάσα στον ελληνικό λαό, έστω 10% σε ένα χρόνο, θα συμφωνούσα και δεν θα ψήφιζα Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αλλά αυτό να γίνει στην πράξη. Αν όμως υπάρχει περίπτωση να οδηγηθεί η χώρα σε έναν χειρότερο δρόμο με μια άλλη κυβέρνηση, γιατί να καταψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας;», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως μελετά τα δεδομένα λεπτομερώς και θα πράξει ό, τι καλύτερο για τον ελληνικό λαό ενώ για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα Καραμανλή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εάν τον ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον Καραμανλή δεν θα τον ψηφίσουμε εμείς; Επιτρέπεται;», αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την στάση που θα τηρήσει στην προεδρική εκλογή.